mutlu et, mutlu ol

mutlu et, mutlu ol

32 yıllık takı modası tecrübemizi, özel tasarım takıları sizler için üretmek ve sunmak üzere kullanıyoruz. Trendleri takip ederek kendi takı modamızı oluşturuyoruz. Özgün ve göz alıcı hediyeler için en ideal takıları ve sunumlarını hazırlıyoruz.

Wonomor altın takıda güncel trendleri takip eder ve kendine özgü tasarımlarıyla
Sizin buluşmanızı sağlar. Herkes birinden hediye aldığında mutlu olur ve her hediye veren de karşısındakini mutlu ettiği için mutlu olur. Wonomor mutlu ederek, mutlu olmak için en ideal takı markasıdır. Wonomor tüm marka vaadini "mutlu etmek" üzerine kurmuştur.
Müşterilerini mutlu ettikçe mutlu olan bir marka olarak, Sizi ya da sevdiklerinizi mutlu edecek özgün tasarımlı altın takıları sevgiyle üretiyoruz.
Tüm sevdiklerinize, kendilerini ve sevdiklerini mutlu etmeleri için, lütfen WONOMOR'u tavsiye ediniz.

WONOMOR tasarımlarından biri artık sizin hayatınıza eşlik edeceği için çok mutluyuz. "Mutlu et, mutlu ol" mottosuyla çıktığımız bu yolda WONOMOR, kendini şımartmak isteyenlere ve sevdiklerinin hayatına güzellik katmaya niyet edenlere bir aracı olacak. Çünkü özel tasarım altın bir takıyı herkes hak ediyor.
Yıllardır altın takı konusundaki birikimimizi tazecik markamız WONOMOR ile devam ettiriyoruz. Biz tüm takılarımızın ilk tasarım aşamasından üretimine kadar her anında keyifle çalıştık. Tatlı yorgunluğumuzu kahve içerek attık. Doğum yılımızda sizi de bu mutluluğa ortak etmek istedik. WONOMOR rengi bardağınızı keyifle kullanmanızı dileriz. Koleksiyonlarımız 14 ayar altından üretilmiştir ve ayar garanti patentlidir. Tüm tasarımlarımız patentli markamıza aittir, taklit ve kopyalarından sakınmanızı rica ederiz.

WONOMOR tüm marka vaadini "seni mutlu etmek" üzerine kurdu. Sen mutlu oldukça mutlu olan WONOMOR, seni ve sevdiklerini mutlu edecek altın takıları heyecanla üretiyor. Herkesin taktığını takmak seni ne kadar mutlu edebilir ki? Ancak özgün olan trend artık. Hem benzersiz hem de ulaşılabilir takılar tasarladık. Sanatla modayı harmanladık ve içine tutkumuzu da katarak sana bu markayı sunduk. Özel tasarım takılar herkesin hakkı ve WONOMOR bunun için var.

Tüm hikâye kalem ve kağıtla başlıyor tabi ki. Önce bir duygu, sonra bir çizim ve daha sonrasında da eşsiz bir takı. WONOMOR hediye vermek için en ideal takıları size sunuyor. Özgün takılarını özel kutu sunumlarıyla size ulaştıran WONOMOR, hediye vererek "mutlu et, mutlu ol" diye size sesleniyor.

Bloga dön